Kleuren

Waar vroeger gekozen werd voor nat lakken om een mooie glans te krijgen is het tegenwoordig ook zonder problemen om een zeer hoge glans te garanderen met poedercoating. Matte, zijdeglans, candy’s en metallic kleuren zijn op dit moment ook mogelijk en geven net die extra luxe uitstraling.

Wij kunnen een grote range van RAL-kleuren leveren, maar hiernaast hebben wij ook verschillende bijzondere tinten zoals matte, candy & metallic kleuren. Hierbij hebben wij ook de mogelijkheid om een extra blanke laag aan te brengen voor extra bescherming van de coating op het onderdeel.

Voor adviezen en wensen kunt u altijd contact met ons opnemen!
 

Matte:

Voor een bijzondere look en feel is het mogelijk om eens af te stappen van het gewoonlijke glans zwart en om bepaalde onderdelen in het mat uit te laten voeren. Dit steekt licht af van de glans-variant om een wat luxere uitstraling te geven.

 

 

 

 

 

Hoogglans:

Vele kleuren hebben een glansdekking van 85%, door het aanbrengen van een blanke laag kunnen wij deze zelfs naar 95% brengen. Dit is gelijk aan normale ‘natte’ lak wat normaliter aangebracht wordt bij een spuiterij maar kan wel de sterkte en bescherming geven van een gewone poedercoat. Dit is de meest gebruikte manier van coaten maar zal nog steeds niet vervelen.

 

 

 

 

Metallic:

Voor een nog luxere afwerking en iets bijzonders is het tegenwoordig ook mogelijk om voor een mettalic coating te kiezen. In veel verschillende kleuren te leveren en met een blanke laag er overheen verzekeren wij een schitterend glimmend oppervlakte. Combineer dit met matte onderdelen op uw motor en sta versteld van de uitstraling.

 

 

 

 

 

Candy:

Wij zijn er trots op dat wij een van de weinige poedercoaters zijn welke candykleuren kunnen leveren. In de schaduw ogen deze kleuren hetzelfde als hoogglans, maar in het zonlicht komt het helemaal tot leven. Het aanbrengen is een lastige klus door een meer-laags systeem maar het resultaat mag er zeker zijn. Met vele funky kleuren echt iets bijzonders!