Specialisatie

Waar andere poedercoaters ophouden, gaan wij juist verder! Dat standaard zijdeglans zwart is makkelijk en kent iedereen, maar wat dacht u van een 95% glans welke de traditionele nat-lakken evenaart met glans, maar een veel stevigere ondergrond bied. Of two-tone, niet alleen tussen twee kleuren maar ook tussen mat of zandstructuur en hoogglans. Maar zelfs dat kan gekker! Wij hebben de mogelijkheid om een 3 of 4-laags coating aan te brengen waarvan u versteld staat hoe dit eruit ziet.

Two-tone met zandstructuur en hoogglans zwart.

Deze 3 lagen bestaan uit het aanbrengen van een primer, hierover gaat een chromen-coating, welke helaas niet de geschikte eigenschappen heeft dat deze buiten gebruikt kan worden maar als wij hier een transparante kleurlaag overheen zetten, de 3e laag, is deze wel geschikt voor buitengebruik en zal u versteld staan van de looks. Eventueel hebben wij hiernaast ook nog eens de mogelijkheid om hier nog een 4e laag overheen aan te brengen om een two-tone aan te brengen.

Onderstaande filmpje laat deze 4-laags opbouw zien, waarbij het midden van de velg en het hart een zwarte zandstructuur coating heeft gekregen nadat de gehele velg van een een hoogglans flake-look coating is voorzien.